menu close

Voorbij zelfkritiek: Tem je Innerlijke criticus

De innerlijke criticus is die stem van binnen die je telkens probeert te overtuigen dat je niet slim, dun, creatief, aardig, stoer of wat dan ook genoeg bent.

Het kan dingen zeggen zoals: "Je gaat het toch nooit halen, stop er maar mee, harder werken, je bent een vreselijke partner/ouder/vriend, je bent niet perfect, je verdient niet genoeg, anderen zijn beter." Het is als een gebroken plaat die telkens hetzelfde liedje speelt. Het lied: 'Niet goed genoeg'.  

Deze kritische stem en het twijfelen aan jezelf maken het leven stressvol
Als we in die staat zijn kunnen we niet optimaal functioneren. Het kan zorgen voor onderprestatie en blokkades in professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Het onderdrukt creativiteit en authentieke expressie. Het kan leiden tot faalangst en diverse gezondheidsproblemen. Een laag zelfvertrouwen, stress, burn-out, verslavende gewoontes, isolement en relationele problemen. 

In deze workshop zullen we 7 types innerlijke critici onderzoeken 
We kijken naar wat je kan doen om het volume van deze "persoonlijkheid"  te verminderen. Je zult leren hoe hij je ondermijnt, waar hij vandaan komt en wat hij eigenlijk probeert te bewerkstelligen. Je krijgt tools om vanuit je kracht te handelen en ontwikkelt delen van jezelf die zorgzaam en stimulerend zijn. 

Deze workshop zet je terug in je kracht 
Het zorgt ervoor dat je optimaal kan presteren, meer jezelf kan zijn en meer zelfvertrouwen krijgt. Ook mogelijk als privé sessie.

Geschikt voor iedereen en alle soorten bedrijven. In de film zie je dansers in opleiding. De workshop en gebruikte methodes wordt aangepast na gelang de doelgroep. Kunnen bewegen of creatief zijn is niet nodig.

Video not found