menu close

Distinguished Dreams

In Distinguished Dreams #3 - een festivalproductie van de Nederlandse Dansdagen - werkt Hilde samen met woordkunstenaar Dichter (Ferewe van Vugt). De van origine uit Ethiopië afkomstige en in Nederland opgegroeide singer-songwriter produceert hiphopmuziek. Eerder werkte de jonge artiest met beeldende kunstenaars en ontwerpers voor zijn veelgeprezen debuutalbum Nieuw Leven samen.

In de derde editie van Distinguished Dreams ontmoet dans een compleet andere kunstdiscipline. Aanstormende en bekende singer-songwriters, Marike Jager, Dichter en Chai Blaq delen het podium met de nieuwe generatie Nederlandse choreografen Shailesh Bahoran, Hilde Elbers en Jesús de Vega. Met zes verrassende dans-popsongs creëren zij een intieme performance in de Nederlandse Dansdagenpop-up store in het centrum van de stad. 

De zes dans-popsongs zijn per twee, achtereenvolgend te bezoeken. De Nederlandse Dansdagen werkt voor deze festivalproductie samen met het Rotterdamse Motel Mozaique Festival en het Maastrichtse poppodium de Muziekgieterij.  

Speellijst

08 - 09.08.2016
Nederlandse Dansdagen
Maastricht (NL)
17.02.2017
Stadsschouwburg Groningen
Groningen (NL)
18.02.2017
Schouwburg Odeon
Zwolle (NL)
22.02.2017
Schouwburg Hengelo
Hengelo (NL)
30.03.2017
Verkadefabriek
's-Hertogenbosch (NL)
01.04.2017
ECI Cultuurfabriek
Roermond (NL)