menu close

Voorbij zelfkritiek: gebruik zelfkritiek in je voordeel

Wil je minder hard naar jezelf toe te zijn of meer zelfcompassie ontwikkelen? Wil je graag vanuit meer rust en zelfvertrouwen handelen? Heb je interesse in wat jou drijft en wil je jou relatie met je innerlijke criticus eens onder de loep nemen?

Life/Art process®
Dan is de 2 daagse workshop wat voor jou. In deze workshop kom je op een speelse manier je innerlijke criticus tegen. Je komt achter zijn nut, zijn positive intenties en zijn drijfveren. Je bouwt aan een nieuwe relatie met je criticus zodat hij kan transformeren in een waardevolle bondgenoot, en jij (nog) meer van het leven kan genieten.

Het is een creative en actieve workshop waarin diverse werkvormen aan bod komen: Je schrijft onder andere een monoloog vanuit de stem van criticus,Beweegt met hem mee, zet hem op papier en gaat de dialoog met hem aan. Ontmasker je criticus en ontwikkel liefdevolle en verzorgende aspecten van jezelf zodat je beter kan uitrusten en ontspannen. Er is geen ervaring met bewegen of creativiteit nodig, maar wel zin om jezelf beter te leren kennen en te ontwikkelen. 

Je verlaat de workshop met:

  • 7 concrete tools om in het dagelijks leven praktisch met zelfkritiek om te gaan
  • Theoretische kennis over 7 vormen van zelfkritiek en hoe ze te herkennen bij jezelf en anderen
  • Meer inzicht in je innerlijke drijfveren
  • Meer zelf acceptatie en zelfvertrouwen

Kosten
betaal wat je kan
130 - 160  euro  als je inschrijft voor 30 december
150 - 180  euro als je inschrijft na 30 december
110 - 150 euro voor studenten

Waar en wanneer
20 en 21 januari 2018 in Amsterdam
10:00 - 17:00 

Registratie
Registreer hier en profiteer van vroegboek korting: somaticmovementlab.amsterdam@gmail.com of elbershilde@gmail.com
Na registratie ontvang je de gegevens voor betaling. Nadat jouw betaling binnen is is je plek gereserveerd. Materiaal wordt voor je verzorgt.